30 Ocak 2012 Pazartesi

oyun gruplarının en eğlencelisi, internet annelerinin oyun grubu...

Güzel anneler ve onların çok güzel çocuklarıyla tanıştık biz pazar günü...

Tanya hem fikir sahipliği hem de güleryüzü ile ev sahipliği yaptı kalabalığımıza. Ah ondan bu daveti duyunca nasıl mutlu oldum! Ne zamandır arayıştaydım şöyle güzel bir oyun grubu için, geçen sene ki tecrübelerden sonra anneleri şebek etmeden çocukları eğleyecek bir yerdi gönlümden geçen buldum sonunda, daha doğrusu o beni buldu:):):)

Güzel bir pazar sabahına başladık sizinle...




 Hande, Laçin, Esra, Ebrar, Deniz, Berrin(senin de vardı sanki blogun?? bir daha ki sefere sorulacak kendime not) sizi ve sizin bebişleri tanımak çok güzeldi en kısa zamanda yeniden ve daha kalabalık...

13 yorum:

mermaid dedi ki...

En kısa zamanda:)

deniz dedi ki...

Lal'i ve seni tanımak çok güzeldi aklımda Lal'in diğer çocuklara oyuncak veriş sahnesi kaldı keşke foto olsaydı benim aklımda ama :)

Tanya dedi ki...

ay bayıldık biz, 12 subatta tekrarlıyoruuuuz.

Hande hazırlık yapıyor ehehehe.

lacin dedi ki...

Ben de çok memnun oldum hepinizle tanıştığıma. En kısa zamanda toplaşmak üzere :))

berrin dedi ki...

selam bizde sizi tanıdığımıza çok mutlu olduk
benim blogum yok bu arada:)
12 şubatta görüşmek üzere...

ESRA ERTUĞRUL dedi ki...

Uzun zamandır tyakip edip, tandığım arkadaşımla yüzyüze tanışmak çok güzeldi.Tanya iyi ki böyle bir organizasyon yaptı, iyi ki geldik ve tanıştık:))
Prensen Lal'i op benim için ..
sevgiler

cumartesi sabahı… « Aşkın Evlilik Hali dedi ki...

[...] pazar günü internet annelerinin oyun grubu günü lal’le ve daha bir sürü güzellikle  birlikte kudurucak mini boyları olanlar bir [...]

Selen dedi ki...

Selamlar bende bir süredir hem yazıyorum hemde büyük bir zevkle okuyorum ve takip ediyorum. Bende katılmayı çok arzu ederim. Ama şimdilik yeni olduğumu düşünebilirsiniz, haklısınız.
Birde oyun grubuna başlatmak için doğru zaman nedir? Benim bızdığım 1 yaşına bastı. Ben çalışıyorum evlatcığım bütün gün bakıcısı ile beraber, bu da benim kafamı kurcalıyor, tahmin edersiniz. Sevgiler.

nesli dedi ki...

Selen olur mu sen internet annesi değil misin gel karış aramıza kaynaşalım dicem ama sen Ankaradasın sanırım :) en azından mail grubumuza üye ol belki Ankara'da organize olursunuz? Bir de hani uzman değil de kendi görüşümü söliim ben Laloş'u ilk oyun grubuna 1 yaş sonrası götürdüm anne çocuk bir arada vakit geçirdiğimiz oyun gruplarıydı ikimizde keyif aldık. hem ordan öğrendiklerimizle evde de güzel zaman geçirir olmuştuk nacizane fikrim...

Selen dedi ki...

Yaklaşımın için çok teşekkür ederim. Mail grubunuza zevkle üye olurum. Belki bende Ankara'daki annelere ulaşırım. Oyun grubu konusunda fikir verdiğin için teşekkür ederim. Çok memnun oldum. Laloş'u kocaman kucaklarım :))

Selen dedi ki...

Bu arada mail grubuna nasıl üye olabilirim?

nesli dedi ki...

bak bu linkten direk kaydolabilirsin http://groups.google.com/group/internetanneleri/?pli=1

en kısa zamanda aramıza hoş geldin deriz inşallah :)

papillon dedi ki...

Nesliii bak cok kıskandım yine bu anneler buluşmasını :)))). bu arada mail grubunu bilmiyordum, hemen üye oluyorum. öpüyorum seni ve Lal'i :)