26 Aralık 2011 Pazartesi

Nereden başlasam nasıl anlatsam...

Zamansızlık belki de dolu dolu yaşadığımdandır geçen günleri değil mi?


Birikince bir sürü şey sırada kalsın istedim ve şimdi anladım ki bir kez daha nasıl seviyorum ve önemsiyorum yazmayı buraya... Baya baya bir parçası hayatımın, yeri gelmişken sorsam size iyi mi oldu kötü mü oldu blogspottan ayrılıp .com olmam sizce? Nerden çıktı derseniz blogspottayken biiiir sürü yorum alırken .com'a geçtiğimden beri azcıcık çıkıyor sesiniz :) Bir diğer ihtimalde bu taşınmadan değil de benden mi kaynaklanıyor sizin yorumsuz suskunluğunuz aaa acaba mı??? buna yorum yazarsınız artık di mi :):):)



Ne diyordum. İş güç ev hepsi koştur koştur geçti bu aralar...

Bir sürü güzel şey sığdı günlere, bolca heyecan stres ve yeni başlangıçta...

Bu kadar koşturmacaya ertelediklerimi sığdırdım mesela, yemekler yapmak, arkadaşlarımı ağırlamak, kaşla göz arası sinemaya girmek, ihmal etmemeye çalışmak, Lal'le güzel vakit geçirmek gibi ve gibi... Ertelemek istemiyorum! Sanırım 2012 için yaptığım listelerde en üstü sıraya koyacağım bu isteğimi.  Ve özellikle pes etmenin sınırındayken, adada geçen günümüz, güzel bir mesajdı bana, zor olsa da kimi zaman; vazgeçmiycem Lal'i dahil etmekten kendi koşturmacamıza... Bir de benim bir yaşam koçum oldu haftada bir, bir araya geldiğim ve hayatımda da hani denize taş düşünce olur ya dalga dalga attığı taşın söylediği sözün dalgasını hissettiğim, anlatıcam tabi ki sonra...



Lal'le rüya gibi... Hala hayranlığım sürüyor kendisine, büyüdü işte ama gözümde hala ilk hali minnacık. Hareketleri, söyledikleri, haylazlıkları hepsi keyifli... Biz de durum aynı dur yok durak yok sadece fizikselken şimdi bir de bır bır çenesi eklendi sürece. Nasıl tatlı dilli ama hani tüm yılanları çıkartır gerçekten.

Merak ediyorum dışarıda nasıl görünüyoruz.  Cık cık mı ediyorlar vah vah mı diyorlar ya da anlıyorlar mı biz böyle mutluyuz... ama her halikarda gerçekten çoğu zaman için çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum :)

 

Bu da böyle ortaya karışık mı oldu ne??

 

13 yorum:

Bahar ve kızısı Yağmur dedi ki...

Lal o basamaktan atladı mı? :D
zıppır yerim onu ben
yorum olayını hiç üstüme almadım. ben her daim geliyorum biliyorsun. Lal ve sen başkasınız ;)

u.aydin dedi ki...

merhabalar bir annebu kadar guzel anlatir evladini annesevgisi bu iste.yuregine saglik.sevgilr lal'e ve sana.

ayse dedi ki...

sen yorum yapmadığımıza bakma canım, biz seni keyifle takip ediyoruz emin ol. Lal'e nerdeyse senin kadar hayran oluyorum her fotosunda. çok tatlı, çok mutlu görünüyosunuz. aslında ben çocuk istemiyodum ama sizi gördükçe bu fikir çok da uzak gelmiyo artık :)

yıldız dedi ki...

İlk önce blogspota gelelim blogspot adresin en çok okuduklarımda idi.
com olunca almamışım bazen twitterda yazınca yeni yazını görüm bazen de göremedim.geçenlerde yeniden comlu adresini çok okunanlara aldım.
bir çoğu için böyle olmuş olabilir.

koşturmacalarınız da hep keyifli olsun,o dışarıdan bakanlarda nasıl yani diye bakmaya devam etsinler,sizin keyfiniz olsun da;)

keyf-iemel dedi ki...

Dillendikçe tatlanıyorlar, di mi?
Nasıl seveceğimi şaşırıyorum artık,
daha bi "ayı yavrusunu severken öldürürmüş" misali işte :)

durucayasamak dedi ki...

ben seni ilk başladığın günden beri takip ediyorum önceleri isimle yorum yapıyordum artık benimde blogum var.lal'e hamileliğin falan dün gibi aklımda zevkle takip etmiştim.yorum yazmasakta merak etme seni ve lal'i sevenler seni her koşulda bulurlar.ki ben onlardan biriyim.Laloşu çok öp olurmu benim yerime

defne dedi ki...

yorum yazmak zor sana :) isim yaz, adres yaz, blogunun adresini yaz..o yüzden ben zorlanıyorum, diğer insanlar da öyledir bence. hatta daha önce de yazmıştım ben sana bi defa, di mi? işte yorum yazmak zor diye. yıldız da yazmış ya, bir de böyle adresi değişenlerin bir süre güncellemesi gelmedi bloga. şimdi geliyor ama.

p.s. rejim zor iş yahu, salla gitsin :)

nesli dedi ki...

ayşee çok mutlu ettin beni :) korkma korkma çok zevkli :):)

nesli dedi ki...

çok teşekkürler :)

nesli dedi ki...

bahar ya valla iyi ki varsın :)
lal ordan atladı, zıpladı, uçtu off ki offf :):)

nesli dedi ki...

öpmem miii çook teşekkürler bak kaç senedir birlikteymişiz anca tanıştık ne güzel oldu...

nesli dedi ki...

ah evet yaaa coma geçince izleyiciler görünse de yeni yazılar düşmüyordu onlara :( eskisini silip bunu eklemek gerekiyormuş falan zor iş... çoook teşekkürler

nesli dedi ki...

ay evet aklımda mesajla ilgili yazdığın da belki format değiştirince düzelecek işte... rejimi sormaaa yazcam haftaya...