29 Eylül 2011 Perşembe

nerede kalmıştık?

Yazamadım bunca zaman...


Aslında anlatılacak onca şey varken, bu kadar çok ilki yaşamış ve onca güzel anı biriktirirken sustum çokça...


Neden diye sorsana bana?


Bilmem!


Aslında her "bilmem"in ardında saklanan bir cevap varmış içerilerde bir yerde ve bulunmalıymış cevabı, bunu öğrendim geçen günlerde.


Çokça okudum, fena gezdim, güzel konserlere gittim, hiç bir arkadaşımı ihmal etmedim, çokça içtim, 9 kilo verdim kocamın bile beni daha önce hiç görmediği arkadaşlarımın unuttuğu bir hale büründüm, değiştim her anlamda ve gurur duydum kendimden, 30 oldum, Lal büyüdü çokça hemde, nasıl güzel bir çocuk oldu hayran hayran izledim onu ne de olsa kargaya yavrusu kuzgun...



 Dönmeyeyim çokça eskiye, yaza veda ettik haftasonu, temiz hava çektik içimize, yaprakları hışırdattık, ağaçlardan göremedik gökyüzünü...



Çokça güldük, şakacıktan ağlamaktansa şakacıktan gülsün istedim laloşun hoşuna gitti.  Ayrımını yapan olmadı bu gülüşün beyinde yapamaz derler bilirsin, aklına kazınsın mutluluk senin e mi?



Şimdi bakıyorum da fotoğraflara beni de babam böyle döndürsün isterdim, belki ondan dalmış gözlerim onlara doğru... Keşke demeyeceği bir çocukluk armağan edebilecek miyim acaba Lal'e diye kurt saldım içime.



Güzel günler gördük biz. Yenilerinin hayalini kurduk ve ben en çok hayalimin peşini bırakmama kararım için takdir ettim kendimi.


30 geç değilmiş, koskoca teyze yaşımda anladım ki ertelememeli hiç bir şeyi!  Geç değil di mi?


Şükredeceğim şeyler var hayatta ve yenilerini eklemek için isteklerim...


Bir tuhaf ruh hali işte güzel güzel ;)

4 yorum:

Özge dedi ki...

tebrikler, 9 kilo süperrr...
hamak keyfi ayrı bir güzel tabi yanında laloşla beraber :) hep böyle gülmeniz dileğiyle :)

Bahar ve kızısı Yağmur dedi ki...

sen yazdıp ben okudukça güzel oldum :)

Münevver TOPANOĞLU dedi ki...

ne çok çokça yazmışsın....

nesli dedi ki...

Çokça :):)