1 Mart 2011 Salı

Söylemesi ayıp, pek yaramaz...



İlgi çekmeyi de çok seviyor. Düşünüyor taşınıyor, kafanı bir an çevirdiğinde süprizi ile karşılıyor seni... 


Yaramaz bir çocuk, kıpır kıpır, uyanır uyanmaz başlıyor koşturmacası peşinde sürüklüyerek, uyutmayı becerene kadar sürüyor bu... İtiraf ediyorum yorucu ama çocuk dediğin böyle olur ama di mi bitki değil ki dursun bıraktığın yerde:)

Kapıda ayakkabılarımla birlikte çıkartıyorum sırtıma yüklediklerimi, takılıyorum peşine hani ben de pek özlemişim oyunlar oynamayı; yetmeye çalışıyorum enerjisine, şaşırıyorum süprizlerine, tekrarlasa da kendini kıpır kıpır heyecanlanıyorum her seferinde. Çığlık çığlığa seviyorum, mıncık mıncık ben gibi değil bambaşka...

Öyle iyi geldin ki bana bir bilsen, kendime getirdin beni hiç olmadığım kadar güzel olarak hemde... İyi ki varsın Laloşum!

8 yorum:

yalnızyakamoz dedi ki...

sıcacık bi yazı ne güzel olmuş bebekler öyleler insanı bi dünyadan alıp kendi dünyalarına öyle güzel götürüyorlarki benim meleğimden biliyorum iyiki varlar :)

Bahar ve kızısı Yağmur dedi ki...

pekte şirin :D

Özge dedi ki...

Minik şirine çok tatlısın.Bu afacanlıklara devam :) Seni doğduğun günden beri bayıla bayıla takip ediyorum. Şimdi benim de bir kızım var 6. ayını doldurmak üzere, her gün yeni bir heyecan katıyor hayatıma, iyi ki varsınız pamuk şekerler.

Selcen dedi ki...

sen ne şeker birşey olmuşsun böyle, ısırasım geldi :)

sine'mden dedi ki...

Nesli Laloşla yaramazklık vaktim geldi sanırım???

YILDIZ dedi ki...

Canım benim hep böyle gülsün gözlerini senin de güldürsün içini her daim;)

Papillon dedi ki...

ama Lalos cok tatlı olmus, ne kadar da büyümüs...annesi op benim için

Nilüfer .......... dedi ki...

Bu ne güsel bir gülümsemeee :) İçim açıldı bakarken...