4 Ekim 2010 Pazartesi

Sebzeler fırına girdi...


Brokoliyi, karnabaharı parçaladım, 3 parça kemiksiz tavuk butu kuşbaşıladım hepsini birden suda haşladım. Bir taraftada 2 kaşık una, sütü ilave edip bir güzel beşamel sosumu hazırladım. Sonra borcama aldım haşladıklarımı , 1kırmızı biberi doğradım bir güzel tuzlayıp baharatladım, beşamel sosuna bulayıp, en üstüne de bolca kaşarı koyup, verdim 150 derece ısınımış fırına...

Nasıl özlemişim ben sebzeleri!

Saplarından yapraklarından da öyle güzel bir çorba yaptık ki mmMMmm o da yarına...

9 yorum:

Ayten dedi ki...

canim ellerine saglik cok guzel gorunuyor bende cok severim sebzeleri...muhakkak deneyecem...sevgiler..

uğurlu gelecek dedi ki...

çok lezzetli görünüyor ellerine sağlık ben yalnızca brokoliyi böyle yapıyorum tavuk karnıbahar eklemek iyi fikir..

sine'mden dedi ki...

kokmadı mı haşlarken bunlar ???

Anonymous dedi ki...

lezzetli oluyomu canım? birde süt ne kadar koydun sosa? ve fırında ne kadar tuttun?

www.sutumesarellemekarisma.com dedi ki...

sebze candır:) Harika! ben çorbacıyım yarını da bekliyorum:) ellerinize sağlık! sevgilerimle...

Defne Kızın Anası dedi ki...

nefis çokta sağlıklı çorbada laloşa yaramıştır

Esin (Huysuzbalık) dedi ki...

Az önce ben de garnitürlü fırın makarna yaptım. Karnıbahar ve brokoliyi yediğim gün kendimi tebrik edeceğim :) Ellerine sağlık. Sevgiler...

Selin Ergeçer dedi ki...

Gerçekten süper gözüküyor, ellerine sağlık :)

zeliha (umutsepeti) dedi ki...

Çok iyi etmişsin,hem prtaik hem sağlıklı bir yemek olmuş..Tadı da 10 numara görüntüye bakılırsa..Ellerine sağlık..mutlu akşamlar..