Brokoliyi,
karnabaharı parçaladım, 3 parça
kemiksiz tavuk butu kuşbaşıladım hepsini birden suda haşladım. Bir taraftada
2 kaşık una,
sütü ilave edip bir güzel beşamel sosumu hazırladım. Sonra borcama aldım haşladıklarımı ,
1kırmızı biberi doğradım bir güzel tuzlayıp baharatladım, beşamel sosuna bulayıp, en üstüne de bolca
kaşarı koyup, verdim 150 derece ısınımış fırına...
Nasıl özlemişim ben sebzeleri!
Saplarından yapraklarından da öyle güzel bir çorba yaptık ki mmMMmm o da yarına...
9 yorum:
canim ellerine saglik cok guzel gorunuyor bende cok severim sebzeleri...muhakkak deneyecem...sevgiler..
çok lezzetli görünüyor ellerine sağlık ben yalnızca brokoliyi böyle yapıyorum tavuk karnıbahar eklemek iyi fikir..
kokmadı mı haşlarken bunlar ???
lezzetli oluyomu canım? birde süt ne kadar koydun sosa? ve fırında ne kadar tuttun?
sebze candır:) Harika! ben çorbacıyım yarını da bekliyorum:) ellerinize sağlık! sevgilerimle...
nefis çokta sağlıklı çorbada laloşa yaramıştır
Az önce ben de garnitürlü fırın makarna yaptım. Karnıbahar ve brokoliyi yediğim gün kendimi tebrik edeceğim :) Ellerine sağlık. Sevgiler...
Gerçekten süper gözüküyor, ellerine sağlık :)
Çok iyi etmişsin,hem prtaik hem sağlıklı bir yemek olmuş..Tadı da 10 numara görüntüye bakılırsa..Ellerine sağlık..mutlu akşamlar..
Yorum Gönder