7 Eylül 2010 Salı

Ne okuyorum...



SATC'yi bir kaç bölüm haricinde izlemişliğim yoktur ama itiraf etmeliyim ki hep izlemek istemişimdir. Bu kış battaniye altında elimde bilumum abur cuburumla bu işi halledeceğim :)

Ön hazırlık olarak okudum bu kitabı. Benim gibi Gossip Girl izleyip, Twilight serisinden keyif alan; 30una yaklaşmışken bırakın 20leri daha 10lu rakamlardan kopamayan birine göre...

Carrie'nin lise son sınıf maceralarını ve New York hayalini anlatan ciklet tadında bir kitap, servis okuyucuları için ideal!

4 yorum:

Ege'nin Annesi; dedi ki...

açıklamaya göre tam benlikmiş:)

Sümeyye İnan dedi ki...

ne güzel ben uzun zamandır okuyamıyorum maalesef,ama aklımda bulunsun belki pamuk kızım izin verirde bi ara okuyabilirim belki...

zynp dedi ki...

Aaah geç bile kalmışsın, hemen izlemelisin SATC'yi :) 30'una yaklaşmışken halen Gossip Girl'den zevk alan ve ağzı açık Twilight izleyen bir başka 10'lu yaşlardan kopamayan biri olarak, seveceğini tahmin ediyorum :)

Hatta istersen dvd'lerimin birer kopyasını alıp sana gönderebilirim..Maksat herkes SATC izlesin, çoğalalım, enginlere sığmayıp taşalım :)

Selin Ergeçer dedi ki...

Ben okudum bu kitabı :) Çok eğlenceli, tam kafa dağıtmalık, okurken "ne eğlenceliydi lise günleri" diye düşünmeden edemiyor insan :) Güzel, hafif, tam kafa dağıtmalık, eğlenceli bir kitap :))