14 Eylül 2010 Salı

çocuklu gezmelerde de İKEA evimizin her şeyi...

İKEA gerçekten her şeyi düşünüyor...

O kadar yazılıp çizilmesine rağmen bir çok yerde göremediğimiz  bebek emniyet kemeri buradaki  alışveriş arabalarında var.



Yemek alanında mama sandalyeleri, mama hazırlamak için gerekli alt yapı, mama önlüğü olduğu gibi menüsünde de çocuğa içiniz rahat yedirebileceğiniz alternatifler de var. Mesela somon ve brokoli :)Yazın balık için doktorumuz İKEA'nın marketinde satılan somonu önerdi biliyor musunuz?


Oyun alanı gerçekten keyifli 10 aylık bir bebek için bile :) Girişte belli bir yaş aralığındaki çocukların bırakıldığı daha kapsamlı bir yer de var...


 İKEA'dan sebep, Meydan bizim Anadolu yakasında vakit geçirmekten en keyif aldığımız  alışveriş merkezi... Baksanıza nasıl da eğleniyoruz :)


Biz her hafta ordayız bekleriz :)

9 yorum:

Kitap Kurduyum Ben dedi ki...

Ay nasıl da mutlu trende:)))

sine'mden dedi ki...

neşeniz hep yakınlarda olsun :))

öykününannesi dedi ki...

Foto 2, o ayaklar hayatta kaçmaz gözümden. Bi cırlar sakinleşirim :)

Papillon dedi ki...

İkea sız bir ilde olmaktan dolayı kıskanabilir miyim?? :) ayrıca lalin trendeki gülüşüne bayıldım, onun sayesinde bende trene binmiş kadar mutlu oldum :))))

Ashley dedi ki...

Adamların ülkelerindeki düzen iş yerlerine de yansımış. Bebek emniyet kemerleri diye millet yırtınıyor Tr'de , ama bundan 35 yıl önce annemin Almanya'da alışveriş arabasında çekildiği fotoda bile kemeri var yuh artık !Neyse susarız yutarız biz bunuda :) Nolcak canım çocuk kemer takmasa dimi ? Bundan önce arabada annesinin kucağında ön koltuğa oturan çocuklarda gündeme gelebilir.

Vay bee nası da dolmuşum:D

poh poh perisi... dedi ki...

Kurtcum sorma yaa bağıra çağıra gezdik meydanda :)

Tuğçecim ne demek senindir :)

Sinemcim çok sağol, hepimizin dört bir yanında iiiinşallah :)

Papilloncum gerçekten kıskançlık konusu olabilir :)

Ashley o ön koltuktaki çocuklara nasıl üzülüyorum bilsen... Yalnız 35 sene önce diyorsun şaka gibi, o kadar mı geriden geliyoruz...

Defne Kızın Anası dedi ki...

bu yazıyı yeni farkettim:)) bizde her hafta sonu ve bazı akşamlar kahve içmek için meydandayız evimize yakın olması çok iyi. inşallah karşılaşırız birgün.ikea için aynı düşüncelerdeyim.

aynur dedi ki...

keşke gelebilsek kızımla :( ankaraya taşındık biz tam 8 ay önce. ama kimbilir belki bir gün karşılaşabiliriz :)

nesli dedi ki...

dünya küçük, gerçekten...