17 Temmuz 2010 Cumartesi

merak etmiştim ya...

Sordum ya size televizyonla arası nasıl çocukların diye geç oldu ama şimdi sonuçlara bakma zamanı...


Ben şimdiye kadar Laloş'a televizyon izlettirmedim, tabi bu durumda biz de evde televizyon izlemez olduk hiç eksikliğini hissetmiyoruz ne yalan söyleyeyim :) Hedefim 3 yaşına kadar izlettirmemek umarım başarılı olurum, zaten 1 i gitti sayılır kaldı 2 sene :) Benimle aynı fikir de olan 3 kişi varmış, yalnız değilim ne güzel :)

Televizyon izlettirmemenin tek kötü yanı var o da sürekli Laloş'u meşgul edecek bir şeyler bulmak zorunda olmak. Televizyonun karşısına bıraksam eminim çok kolay geçerdi hayatımız :)

3 yorum:

Ege'nin Annesi; dedi ki...

bol oyun-aktivite ve tv siz hayat bizim sloganımız:))daha eğlenceli oluyor...çok öptük sizi:)

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

yok canım ya ... O çocugun kendısı ıle alakalı.Saldırgan huylu cocuklar, kendı ısteklerını bır sekılde yaptırıyorlar.Benım kızım bebekken kolık'li buyudu.Doktorumuzun tavsıyte ettıgı cd ve fılmlerle gecıstırmeye calısıyordum gunlerı.İleride bu cocuk tv hastası olacak dedım ama Caillou çizgi film harıcınde (ki saatlerini biliyor) 2 yaşı bitecek tv açık olsa da dönüp bakmıyor.Onunla tv izlerken de ılgılendıgınızde(bence)ne yapması gerektıgını kendı kendıne yön veriyor gıbı gelıyor bana.Yönlendirmek bizim elimizde tamam ama çocuk bu, neleri severse onu bi şekilde uyguluyor =)
Lal'i ısır yerime !

Defne Kızın Anası dedi ki...

inşallah dilediğin gibi olur ve tv seyretmez. ben geçen yorumumda da belirtmiştim. defne seyrediyor engel olmadım. Ne yalan söyleyeyim bazı anlar oluyoki reklam arıyorum tv de baksında bende o anki işimi yapabileyim diye. ha kendi kendine oynayamıyor değil bunuçk iyi yapıyor aslında. zaten bu aralar tv seyredecek zamanı bile yok karıştırma ve evin yeni yerlerini keşfetme çabasında. emekliyor tırmanıyor uzanabildiği heryere elini uzatıyor ve ben dibinden ayrılamıyorum. zor dönemlerrr