19 Temmuz 2010 Pazartesi

"adım adım" desem??

Bir şey itiraf edeyim mi???
Ben Laloş olmadan önce hiç çocuk sevmezdim ve tabi ki hiç bir çocuk da beni sevmezdi :)))



O yüzden ne oyun bilirim, ninni bilgim dandini dandini dastana ile sınırlıdır, tel sarmak konusunu önce benim öğrenmem gerekti, oyalamak için taktiklerim yoktur falan filan durum vahim. Laloşla kendi jargonumuz oturdu tabi ki ama mesela geçen gün dışardayken Laloş yorulmuş, huysuzluk kıvılcımları atarken biri geldi poşetten yaptığı bir şeyi verdi Laloş'a ve benim güzel kızım başladı onunla oynamaya. Dünyanın en dandik şeyi ile kızım oyalandı hatta onunla oynarken uyukladı, ben şaşkın şaşkın teşekkür ettim kadına, diyecek bir şey bulamadan :) Bunun başka bir versiyonunu da burada anlatmıştım hatırlarsanız... Velhasıl kelam (İlk defa cümle içinde kullandım gurur duydum :) ) profesyonel bir destek alayım derken "adım adım" ile tanıştım, sitesinden okuduklarım beni tatmin etti de bir de anne sözü duymak istedim. Var mı abone olan "adım adım"a, yorumlarınıza ihtiyacım var ?

http://www.adim-adim.com/index.php

6 yorum:

Papillon dedi ki...

Nacizane bu işten bilimsel anlamda anlayan biri olarak, oldukca profesyonel bir set ve rehber gibi görünüyor, anne olarak ise sen içgüdülerine güven sadece :)) bol ve farklı uyaranları, yeterli düzeyde (biraz teknik bir cümle oldu ama:)) sağla laloşa gerisini boşver. sevgiler

uğurböceği dedi ki...

canım benim ihtiyacım olmadı.gerekli görüyorsan dene .çocuk bizden daha çok kapıyor.

Pelin P.A. dedi ki...

Ben de Nili doğana kadar aynı senin durumundaydım. Fakat bana bir haller oldu çok feci uyduruk oyunlar icat etmeye başladım. Evet dandik şeylerle çok uzun süre oynayabiliyorlar. Mesela sadece bir kutu eski kolye ile bir saat oynadığımızı biliyorum. Adım adım'ı ise ilk defa senden duyuyorum. Şimdi açıp bakacağım.

rabia dedi ki...

ben bloğumda da yazmıştım daha önce, ben kızım için abone oldum her ay eve geliyor. Ben faydalı olduğunu düşünüyorum, içinde eğitici resimli çocukların dikkatini çeken bir kitap, her ay oynaması için farklı bir oyuncak, iki adet ayına uygun müzik indirebilmek için şifre geliyor. ve bir de ya bizim için çocuk gelişimiyle ilgili yada yine çocyuklar için bir kitap daha bulunuyor. ben memnunum irem duru çok ilgileniyor 4 aydır aboneyim ben 10 aylıkken başladık.Ayrıca fiyatı da dışarıya göre çok uygun..sevgiler

banu dedi ki...

Hemen hemen 1 yaşından beri aboneyiz ve çok memnunum... izlenimlerimi daha önce yazmıştım, kolayına kaçıp link bırakıyorum :)
http://www.miracik.com/index.php/2009/10/adim-adim-okul-oncesi-egitim-seti/
sevgiler,

poh poh perisi... dedi ki...

papillon çok teşekkürler, içime sindi sanki :)

pelin sorma, sonra birden değişiyor insan değil mi:)iyi ki de değişiyor :)

uğurböceği çok sağol bakalım deneyceğim ben sanırım

rabia ve banu çok sağolun iyi oldu yazdıklarınızı okumak, deneyen bir annenin onaylaması tüm reklamlardan önemli bence:)