2 Haziran 2010 Çarşamba
Enginar bitmeden...
İlk defa enginar pişirdim...
İşten gelince Nutricook'ta her şey dahil 20 dakikada hemde...
1 soğan yemeklik doğranır ve zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavrulur, 2 orta boy patates, 1 havuç küp küp doğranıp kavrulmaya devam edilir. Ardından bir kase bezelye, tuz ve 1 yemek kaşığı limonla yaklaşık 250 gr su ile birlikte enginar parçaları konur. Nutricook 6 dakikaya ayarlanır gerisi ona bırakılır :) Pişme işlemi tamamlanınca enginarların içine, sebzeler yerleştirilir, dere otuyla da süslenir...
Afiyet bal şeker olsun :)
Enginar limonlu suyu ile birlikte derin dondurucuda saklanabiliyor, bu hafta Laloşum da yemeye başladı biliyor musunuz :)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
8 yorum:
muhteşemsinnnnnn
eline sağlıkkkk :)
esin alıcam kesinnn,
tefalcim bir güzellik yapıp biraz indirim yapsa bu yazının yorumcularına :)
Ellerine sağlık canım..Süper görünüyor..
bayılırımmmmmm, bayılırımmm mmmm olsa da yesekk :)) Gecenin 1'i olmuş, Lal'i görmek için açılan blogda enginarla karşılaşan glam, soluğu mutfakta alır ve sonuçta aldığı kiloların sorumlusu olarak Lal annesini suçlar:)))
Oh yarasın minik prensese ellerine sağlık.MMevsimi olunca sebzeler harika oluyor.
ben enginar hiç sevmem,bir kere de pişrdim ama ıı ıhhh olmadı.Laloş bile yiyiyor tühh bana :)
gizemcim yapsın valla katılıyorum :)
Hande çok teşekkürler :)
Glamscım çok alemsin sen çok sağol :) ayrıca taş gibisin maşallahın var 1 kaçamak bozmaz seni :)
Tuğba çok teşekkür ederim
Sinemcimmm enginar sevilmez mi olmadı bak şimdi :)
bende yapmak istiyordum bir türlü kısmet olmadı ama senden tarifi aldım artık yapıcam bakalım nasıl olucak
Simon şimdiden afiyet olsun :)
Yorum Gönder