14 Mayıs 2010 Cuma

Sağlıklı yemekler için...




Geçtiğimiz hafta organik gıdalarımızı aldık peki bunları sağlıklı bir şekilde nasıl pişireceğiz?

Gıda seçimi kadar onları pişirme yöntemi de çok önemli, organik patateslerimizi bol yağda kızartınca ne yazık ki sağlıklı bir kızartma yemiş olmuyoruz.

İyi ki Tefal ekibi, blog yazarlarını “Besleyici ve Lezzetli Yemek Şenliği”ne çağırdı. Sağlıklı denen yemek lezzetsiz yemekti benim için. Önümde aylardır merak ettiğim ama sadece patates kızartmak için almaya değer mi koca şeyi dediğim Actifry, diğer yanımda mağazalarda yeni yeni gözüme çarpan Nutricook; kuruldum mini mutfağıma...

Nasıl da hevesliyim yemek yapacağım diye hem de bir şefle birlikte, hep isterdim de yemek derslerine katılmayı o gün bugünmüş...
Sevgili kocamın karaciğeri yağ bağlamış, ben emzirme çabasındayken bizim evin gündeminde "sağlıklı" ama bizce lezzetsiz yemekler, bakalım ne öğreneceğim heyecanı içimde...


Devamı da HamaratDiva'da...

3 yorum:

sine'mden dedi ki...

ben de bir süredir actifry kullanıyorum ama henüz yemek çeşitlerine geçmedim :) senden tüyolar bekliyorum...

sevil(birdemliksohbet) dedi ki...

harika nefis tarifler bekliyoruz tatlım sevgiler

poh poh perisi... dedi ki...

sinem çok hevesliyim bir iki güne gelecek tarifler :)

Sevilcimmm öpüyorum çok, güzel şeyler yapcam iiinşallah :)