31 Mayıs 2010 Pazartesi

Bu hafta sonunda Lal...

Günümüz  anneannede kahvaltı ile başladı ardından de kızlar günü vesilesi ile bu kez Cadde'deydik...

Bir kere daha anladım ki biz bu bebek arabasını boşu boşuna almışız, insan biraz yatar, etrafına bakar di mi? Kucaktan inmedi, kucağımdan demiyorum farkındaysanız kimin kucağı olduğu önemli değil kızım için... Çok içten dilemişim ben burada onu anladım :) Bizim kızlarla pek ilgilenmedi, yan masalar pek ilgisini çekti, bize somurturken yan masalarımıza gülücükler saçtı...

Çok gezdik kızımla ama babasız dışarı çıkmanın bu kadar zor olacağını hiç sanmıyordum, ne yalan söyliyeyim :)

Üzüldüm daha doğrusu korktum biraz... Mama hazırlatacak, oyalanmasını sağlayacak, kucakta gezdirecek ya da boş bebek arabasını itiverecek bir baba olmayınca zor bizim gezmeler... En zoruma giden kucağımda sebepsizce ağlarken, ben aç mı, altı mı pis diye kendi kendime debelenirken; yan masadan gelen sese anında gülücükler saçmasıydı... Bayan haliyle"kızııım, annen anlamıyor mu seni" diye devam etti, bizim ki daha da gülmeye başladı. Çok bozuldum!!! Arkamı bir döndüm arabada Laloş kadar, güzel bir kız uslu uslu yatıyor, çıt yok, elinde oyuncağı eviriyor çeviriyor... Hep dalga geçerdim, büyük konuşmamak lazımmış ama kurdum bu cümleyi "böyle değil benim kızım evde" :)))

Neyse, yorucu ama güzel bir gündü... Bir sonraki seferimiz daha güzel olacak çok hevesliyim pes etmiyorum, öğreneceğiz kızımla gezmeyi :) Var mı bize vereceğiniz tüyolar?

Ve tabi ki Lal modası...


Bu t-shirt çok önceden alınmıştı Laloşum için hatırladınız mı? Ben pek yakıştırdım tabi ki:)

12 yorum:

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

evet var bir ufak yöntem...benn :)

caddeye geleceğin zaman beni araman yeter .ben kuzucukla boğuşup yemeğini yediririm sende istediğin gibi keyif yaparsın :)

Aslı dedi ki...

Turuncu çoraplar da tam takım olmuş, iyice yazı getirmiş tontiş

fotograf penceremden dedi ki...

aman ya söylenen lafa bak ya :)

sine'mden dedi ki...

ohh yaa...hiç gelmeyecek sandım bu post :))))
ben de bu takımdan istiyorummm!
dış etkenler yıldırmasın seni,bir gün o gülücükleri yakalıycam dışarda :))

pembe ajandanın sahibesi dedi ki...

bence bebeklerin en güzel aksesuarları emzikleri. laloşada çooook yakışmış emziği, çok şekerr:)

Kitap Kurduyum Ben dedi ki...

Ohh büyümüş de gezmeye başlamış annesiyle Lal'cik!Maşallah!Turuncular da pek yakışmış:)

Bahar ve kızısı Yağmur dedi ki...

bu kız git gide güzelleşiyor :) maşallah
benim tüyom enişte beyi yanından ayırmamak, kız kıza buluşmalarda bile yan masa mesafesinde biraz büyüyünce en yakın park mesafesinde olması :D
bizimki 3,5 yaşında tek çıktığımda yok baş edemiyorum ben bizim kızla :)

Ege'nin Annesi; dedi ki...

*maşallah X 41(bin)...çok tatlısın Lal'cim
*Bu turuncu(ki ben hiç sevmem:)çocuklara çok yakışıyor, şaşırıyorum:)
*yalnız gezmek bana da o aylarda çok zor geliyordu gerçekten çok iyi anlıyorum. Dediklerinin aynısını bende çok yaşadım.Evde süt liman olan ve süper diyologumun olduğu Ege dışarıda ve bebek arabasında aynen öyle davranıyordu:) Ben çözümü mama sandalyesi olan mekanlarda ve çantama attığın karton kitaplarla bulmuştum:))

Defne Kızın Anası dedi ki...

merhaba

çok şirin olmuş lal kızımız maşallah ona.

aynı sorunu bizde yaşıyoruz defne'le. dışarı her çıkışımızda öyle merakla etrafa bakınıyorki arabayı hiç sevmiyor. bir müddet duruyor sonra ııh sıkılıyor miniğim. kucakta bile tutmaz zorlaşıor günden güne.bir sola bir sağa dönüp duruyor meraklı cadı.size gelicek tüyoları bekliyorum bende:)

Sıradan Bir Sazan dedi ki...

Az önce rastladım bloga, Allah bağışlasın ve defalarca maşallah bu delikanlıya... Takipteyim, sevgiler...

Lale Zeynep dedi ki...

Biz de cumartesi caddedeydik :) Eren'i dışarı çıkarmadan önce mutlaka altını alıyorum. Karnını doyuruyorum. Arabasında eline evirip çevirmesi için bir oyuncak veriyorum. Sıkılırsa diye bir kaç oyuncak da çantada oluyor. Yanıma kaynamış su dolu biberon ve mamamızı alıyorum. Temiz bez tabii ki. Arabada mızıklanmaya başlayınca eğer arabayı sürüyorsam yavaş yavaş zigzaglar çiziyorum. Eğer bir yerde otururken arabasında huysuzlanırsa da arabayı hafif hafif öne arkaya sürüyorum yerinde. Biraz sakinliyor. Yazın gelmesi ile beraber yanıma biraz su da almaya başladım. Bir de bizim ki ıslak mendillerin poşetini çok seviyor, keskin kenarlarını makasla kesip yuvarlayıp eline verince şıkır şıkır oynayıp dünyayı unutuyor tavsiye ederim.

poh poh perisi... dedi ki...

Elçin böyle bir teklife hayır denir mi :)

Aslı lütfen ama onlar ayakkabı :))))

Ceydacım sorma yani!!

Sinemcim iiinşallah yakala ve mıncıkla :)

Pembe ajandanın sahibesi çok teşekkürler, pembeyi eskittik şimdi buna geçtik :)

Kurtcum çok çok teşekkürler :)

Baharcım gerçekten miii:))) bu tüyo tamamdır çok mantıklı bence :))))

Ege'nin annesi çok teşekkürler, mama sandalyesine yeni yeni geçiyoruz bu aralar kaşık ilgisini çok çekiyor yanımda yemek takımımı taşısam acaba :)))

Defne kızın anası var bak güzel tüyolar rahat rahat gezer miyiz kızlarımızla sence :)

Sevgili sıradan sazan, delikanlı derken??? ah ahhh :)

Lale zeynep, aynen ya hepsini yapıyorum ve dediğin gibi oyuncaklardan ziyade böyle şeylerden hoşlanıyorlar Laloş da kaşıkçı :) plastik saplı veriyorum eline baya bir oyalıyor :)