29 Mart 2010 Pazartesi

Bu hafta sonunda...

Çekirdek ailenin 3 kişilik dev kadrosu evde olunca, bir de o haftasonu Lal sevmeceyle başlayınca mükemmel geçmez mi???


Bu manzarayla karşılaşınca Laloşun kendi yatağına geçme vaktinin geldiğinden iyice emin oldum :) 3 gün daha sabret kuzu, yeni evimizde, yeni odanda, 5 aydır seni bekleyen yatağında yayıla yayıla yatarsın :) Hemen Lal modasını sıkıştırayım araya bol çiçekli pembiş pijaması taaa Londra'dan geldi kızımın, çorapları da ciciannesinden :):):) Bir kaç haftadır Lal modasını yazıyorum ya, hamile arkadaşlar pek fazla giyim alışverişi yapmaması gerektiğini anlamış mıdır acaba birbirinden güzel ciciler bol bol hediye geliyor :)



Kahvaltı poh poh perisi imzalıydı, sizlerden birinin blogunda gördüğüm bu leziz yumurta ile bir kez daha beyimin kalbine giden yolda emin adımlarla yürüdüm :) Bu arada hanginizden çaldım ben bu tarifi yaa aradım aradım bulamadım bu lezzeti soframıza taşıyan blogcu arkadaşımın adı verememek ne kötü:( (Bu arada V for Vendeta'yı izlemiş olmama rağmen oradan taşımadım tarifi soframa)


Tefal'in çok keyifli bir etkinliğine katıldım Cumartesi, kesinlikle tek bir cümleyle geçiştirilmeyecek kadar çoook keyifli ve bol görselli bir postta anlatılacak kadar dolu dolu geçen :)


Ve pazaaaarrrr...

Sevgili Handeciğimin temizliğe gelmesi muhtemel bayana uyuz olmasının ardından temizliğe adadığımız bir gün oldu pazar... Domestos ve Mr Muscle sponsorluğunda ilerleyen günde ciciannesinin evinde babasına emanet edilen Laloşumun tam tembihlediğim zamanlarda avaz avaz ağlayarak anneciğini çağırması nedeniyle bu temizlik ciciannesine patladı ama olsun sanırım beni seviyor :)

Çarşamba taşınıyoruz, bu kadar çabuk mu???

13 yorum:

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

bu kuzucuk artık yataklara sığmıyor maşallah :)

HaNdE... dedi ki...

oooffff..hala soruyorum...bu işten çıkarım ne olacak??
mutfakta harikalar yaratmanı bekliyorum..3 hafta üst üste kızım ve ben için cumartesi kahvaltısı benim için kafiiii :):)

Miskokulu Lezzetler -Mine- dedi ki...

Lal i Allah nazardan krusun analı babalı büyüsün.Yeni ev yeni mekan ne kadar güzeldir güle güle oturun.Tefalin etkinliğide harika olmuş bloglardan duyuyoruz elinize emeğinize sağlık.İzmirden sevgiler.

Birsel ve İrem dedi ki...

Merhaba. Sizi tanımak çok güzeldi. Şefin anlattıklarını kaçırıp hep size sordum ama... Umarım çok rahatsızlık vermemişimdir. Lal prenses çok tatlı, Maaşallah, Allah hayırlı, sağlıklı, uzun bir ömür versin. Tüm sevdikleriyle beraber.... Sevgiler.

Bahar ve kızısı Yağmur dedi ki...

ya büyümüş kocaman olmuş annesi Lal :) sarkan ayağı sonradan fark ettim yanlız :D
temizliğe niye çağırmadınız? seve seve gelirdim :D

Ben Deniz dedi ki...

İlk fotoya bayıldım Lal çok tatlı gözüküyor..Özellikle de yandan çıkmış bacağı süper tatlı :)))

cozdemir dedi ki...

aman aman çarşamba mı? kocaman kolay gelsin.
elif & çiğdem

Ege'nin Annesi; dedi ki...

canım maşallah lal'ciğime her hali başka tatlı:)))
Lal güzel, yumurtalı ekmekler güzel, etkinlik güzel, temizlik güzel ama yapması ııııh:)))

şimdi sen taşnıyorsun ya bana sanki blogunda taşınacakmış gibi geliyor, nedendir acaba acayip bir his:)))

poh poh perisi dedi ki...

Elçin'cim sorma nasıl güldük anlatamam hale bakar mısın???? :)

Hande çıkarın bana yakın olmak daha ne olsun :) Kahvaltı ne demek misafir ol gel bana börekler açarım sana :) Sonra da ev temizleriz, ikimiz süperiz artık hiç temizlikçi çağırmayayım diyorum nasıl fikir :)))

Mine, çok teşekkürler güzel dileklerin için. Gerçekten çok keyifli bir etkinlikti süper sağlıklı yemekler yapacağım artık :)

Birsel seni görmek ne güzel, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hem rahatsızlık ne demek hiç olur mu öyle şey :) İreme sevgiler...

Baharcım, Hande varken yardıma ne gerek var, sen Yağmurcuğumu da al çaya gel :)))) Bu arada büyümüş di mi teyzesi sığmıyor yatağına baksana :)))

Ben Deniz çok teşekkür ederim gerçekten bebişliğine dair unutulmaz bir kare olacak benim için de :)

Çiğdemcim çooook sağol, Elif kuzusuna öpücükler...

Ege'nin annesi ay sorma ya temizlik yapmak hele bu kadar telaşın için de kabus gibiydi, Allahtan Hande var :))))

pofiş dedi ki...

pericikkk yerim ben o dolma bacakları yaaa o kuzucuğa daha fazla eziyet etmeyin ya kavuşun evinize hemencik:)rahat rahat yayılsın:)

bu arada şapkana bayıldım biliyosun demi:)
aynı şapkanın modelini indrmiştim bende bulamassam diktiriim die:)

poh poh perisi dedi ki...

pofiiiiş taşınıyoruz bugün hadi bizi ziyarete gel :)

Aslı dedi ki...

O yandan sallanan bacak ne öyle! Isırmalık ısırmalık!

poh poh perisi dedi ki...

Aslı löp löp et :)))