17 Kasım 2009 Salı

Sanal market rahatlığı...


İnternetten alışverişin her türlüsünü pek severim, oturduğun yerden iki dakikada dünyanın dört bir yanından çar çur har vur al al al :) Özellikle hamileliğimin son döneminde nerdeyse çoğu ihtiyacımı netten aldım kızımın popo pudrasına varana kadar hemde...


Şu günlerde uzun zamandan beri uzak kaldığım eski bir dostla yeniden bir araya geldik "Migros Sanal Market". Migros gezmesi keyifli, güzel ürünlerin olduğu bir market, çeşit bol, kalitesi tatmin edici bir de Migros Kartınız varsa bir sürü indirim de cabası... Şu günlerde evde yatar pozisyondayken, kocişten bir alışveriş aralığı kadar bile uzak kalmak istemezken Migros Sanal Marketten alışveriş ilaç gibi geldi... Dolduruyorsun sepeti kapıya kadar getiriyorlar, kredi kartınla ister bilgisayar üzerinden istersen kapıda ödeme yapabiliyorsun, club card indirimleri de geçerli, ekstra bir ücrette alınmıyor muhtemelen bir meblağ üzeri için geçerli bu durum ama çok cüzzi bir şey olsa gerek ben daha hiç ödediğimi hatırlamıyorum... Bir keresinde getirdikleri meyva sebze türevlerinden birini beğenmemiştim hemen yeni bir torba hazırlayıp getirdiler müşteri ilişkileri de süper yani... Tavsiye ederim...


Alışveriş için tık tık...

7 yorum:

ipex dedi ki...

biz de öğrenciyken kullanıyorduk sanal marketi. hatta 3 kız olduğumuz için taşıyamayacağımız ne varsa 5. kata çıkarttırıyorduk adamcağızlara. misal: çamaşır askılığı, 10 kg deterjan vs. ama meyve-sebzeyi gözümle görüp elimle dokunmadan alamıyorum. onlar dışında çok pratik bence de :)

poh poh perisi dedi ki...

ay eveeet özellikle ağır şeyler alınacaksa süper oluyor, ben sevinince kociş gülüyor sanki normalde sen taşıyorsun nesine seviniyorsun diye :)))

Bahar ve kızısı Yağmur dedi ki...

şu dönemlerde en rahatı canım :)

zeynepin sesi dedi ki...

çok akıllıca bence de ama gelip de evde bulamazlarsa falan die korkarım ben bu kargo tarzı işlerden..

poh poh perisi dedi ki...

Bahar'cım annelik pratik olmayı gerektiriyor di mi ama :)

Zeynep'cim gelecekleri tarihi saat aralığını sen seçiyorsun sonra rahaaaat rahaaat bekliyorsun şimdiye kadar ne erken ne de geç geldiler :)

Müge dedi ki...

migros sanal market gerçekten çok çok kullanışlı biz sürekli alışveriş yapıyoruz.

poh poh perisi... dedi ki...

Aynen Müge'cim keşke hepsinin olsa bu hizmeti...