2 Ekim 2009 Cuma

tembellik ölçer...


Asıl adı pedometre yani adım ölçer ama bugün benim tembelliğimi ölçecek:) Sabah ofis girişinde taktım belime tabi bu bana yaklaşık bir 100 - 200 mt kaybettirdi ama neyse feda olsun, merakla akşam çıkacak sonucu bekliyorum hatta bekliyoruz, 300 metreyi geçemeyeceğimi iddia eden ofis arkadaşlarıma selam olsun 860 metredeyim :)
fotoğraf için kaynak
Gün sonu raporu :)
4,07 km yürümüşüm!!! Bu sonuç beni bile şaşırttı, ama günlük yürüyüşümü de yapmıştım o da dahil bu rakama, bazıları cihazın bozuk olduğunu iddia etse de sonuç budur, arz ederim :) Sanıldığı ya da iddia edildiği kadar tembel diil miyim acabaaaa :)

8 yorum:

EBRULİ dedi ki...

ben de istiyorum tembellik ölçerdennn:)gerçekleri yüzüme söylesin :)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

bir daha uzzzun bir zaman istesek de tembellik yapamayacığımı düşünerek olabildiğince olayda dibe vurmaya çalışıyorum:))kusucam artık tembellikten ama gene de olsun ya noolcak diyorum:)))

owl dedi ki...

:) hadi bakalım rekor bekliyoruz senden o zaman. bende almayı düşünüyorum bu adımsayardan ama adımlarımı saymaktan korkuyorum ne garip yahu :)

ஐ : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : ஐ dedi ki...

Aa süpermiş :)

ஐ : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : ஐ dedi ki...

Allah seni ne etmesin nasıl yazmış öldüm burada ya :O

Kral Çıplak dedi ki...

Cahilligimi bagislayin ama, bu makinenin gercek fonksiyonu ne?
Ilk defa gordum..

poh poh perisi dedi ki...

kral çıplak, rica ederim ne demek, bu cihazı biz işyerindeki güvenlik ekiplerinin performanslarını ölçümlemek için kullanıyoruz. Günde kaç km yol katediyorlar falan bunları hesaplıyıp raporluyorlar... Ben de kendi performansımı ölçmek istedim :):):)

stil direktörcüm tembelliğimi kabul ettim hep ama bu hamilelikte bana bir enerji geldi iş yapasım falan geliyor hayırlara inşallah :)

owlcum kendimi aştımmm sabah 06:40'da kalmıştım gece 2:30 da yattım ve hamilelik yürüyüşüm dahil 4,07 km yol katetmişim kendim bile inanamadım :):)

poh poh perisi dedi ki...

prettycim benim ömrüm yatmakla geçti desem yeridir:) bir nevi bezgin bekirdim ama şimdi böyle çok hareket halindeyim hayırlara inşallah :)

ebruli inşallah sen de benim gibi şaşırtıcı sonuçlar alırsın :):)