6 Ekim 2009 Salı

Lal bebek ve annesinin showerı...


Büyük gün 4 Ekim geldi çattı, hatta geçti gitti :) Ben de aylardır hevesle beklediğim showerımı mutlulukla kutladım... Canım arkadaşlarım, kocişkom ve anneciğim bu gün için ellerinden gelenleri fazlasıyla yaptılar ki bu durum bir hamileyi mutu etmek ve ağlatmak için yeterli bir sebep bence :)

Çok güzel ayrıntılar vardı hepsini ayrı ayrı postlarda detaylıca anlatıcam, anlatmam lazım, anlatmazsam çatlarım:)



Her şey davetiyemle başladı :) O güzel gün geldiğinde evimi çok güzel süsledim püsledim, harika shower kurabiyelerim ve cup cakelerim vardı Bon Bon Hande'cim ekstra uğraştı benim için, misafirlerimiz için gene Handeciğimin malzeme desteği ile çok güsel lavanta kesecikleri hazırlayıp ağacımıza astım ki ağacı da ben yaptım, anı defteri hazırladım:) Bunları da detaylıca yazacağım...


Menüm için annecim cateringten çok büyük destek aldım ekstradan kocişkom o meşhur brownisi ve poğaçasını yaptı, ben de 3 parça ile destek verdiğim de silip süpürülen bir masa çıktı ortaya... Pastam Caddebostan Dakery'de hazırlandı, kızım biraz oğlan çocuğuna benzemişti ama olsun :) Tarifleri de yazacağım tabi ki :)

Çocukluk arkadaşlarım, arkadaşlarımı eşleri, liseden, üniversiteden, iş hayatından arkadaşlarım vardı yanımda, en en sevdiklerim hem de :) tabi gene bir cenaze, hastalık, ayrılık ve yağmur felaketi sığdırıp bugünüme fire verdik ama olsun :( Her şey hayal ettiğimden bile çok güzel geçti... Bir sürü de güzeller güzeli hediyesi oldu kızımın, çok şımartacak onu teyzeleri şimdiden belli oldu :)

Ve teşekkür zamanı... Bu günümle ilgili aylardır kafa yoran, sonucunda birbirinden güzel kurabiyeler cup cakeler hazırlayan, evi inatla süsleyen :) , hazırlıklar için sabahın köründe yanımda olan, bütün gün oturmadan sürekli getirip götürüp Sebastian modunda hizmet veren, tüm bunların yanında tüm gün boyunca 500 ü geçkin fotoğraf çekip günümün her anını ölümsüzleştiren, üstüne bir de kahrımı çeken canım arkadaşım Hande'me özellikle teşekkür etmek istiyorum... Sonra Sedoşum ve Didoşum'a hayatımın her önemli atraksiyonunda olduğu gibi bunda da tüm varlıklarıyla yanımda oldukları için ekstradan teşekkür etmek istiyorum :) Annemi ve kocamı burda övmüycem onları zaten yeterince şımartıyorum bir de hepsini çok çok seviyorum:)


Ben bir kez daha kendimi çok şanslı hissettim, insanın etrafında böyle güzel dostlarının olması ve hayatının güzelliklerini onlarla paylaşabilmesinden daha güzel ne var hayatta...

12 yorum:

Bahar ve kızısı Yağmur dedi ki...

lal bebek çok şanşlı cıvıl cıvıl bir annesi heran yardımda olan cici teyzesi hande, anneannesi ve ilk aşkı olacak babasıyla. sağlıkla al kucağına,merakla bekliyorum. (zamanında olsun tabi).
çok güzel bir partiymiş öyle gözüküyor.

dağlar kızı dedi ki...

Tüm detayları istiyoruz ona göre:) Böyle özetle kandıramazsın bizi, aylardır beklenen büyük gün ne de olsa:)
O masanın güzelliği nedir bu arada? Tarifleri vereceksin değil mi?

poh poh perisi dedi ki...

Bahar'cım ne güzel şeyler söylemişsin öyle inşallah mutlu mesut bir hayat sağlamak nasip olur kızımıza...

Dağlar kızı detayları birer birer yazıcam tabi ki, tarifleri de ama kocam tüm kahrımı çekip kuru bir teşekkür ettiğim için brownisinin tarifini vermeyeceğini söylüyor küstü sanırım :):)

HaNdE... dedi ki...

Ya canım yaaa...Delisin...Bu yazıya düşüncelerimi dökemeyecek kadar duygu duygu oldum, kelimesiz kaldım resmen.Düşün ki ben!! :):) ..Nereden başlasam bilemedim...En iyisi ben yüzyüze gelince seni kocaman bir öpeyim de olsun bitsin!! Benim için önemlisin - iz :):))))Her daim sebastian modunda, boynumda makinem seni mutfakta bekliyor olacağım..:))

Aslı ERATAÇ dedi ki...

cok guzel gorunuyor resimler:) tebrik ediyorum, insallah benim de bir bebegim oldugunda ben de bir shower partisi duzenleyecegim:)

poh poh perisi dedi ki...

Aslı merhaba valla ben öyle güzel bir gün geçirdim ki şiddetle tavsiye ediyorum :) inşallah o günleri görürüz birlikte...

mugemmell dedi ki...

Poh Poh Pericim;
çok güzel olmuş herşey... ellerine sağlık annenin ve eşinin.
gerçekten poh poh perisi olmuşsun sen! :)

poh poh perisi dedi ki...

Müge'cim çok sağol senin gibi bu işin üstadından bunları duymak ne güzel :) valla sağolsunlar hayal ettiğim gibi olsun herşey diye çok uğraştılar çok mutlu oldum gerçekten...

didem dedi ki...

canımın için Neslim ve küssen bile söölicem senden çok seveceğim LALcim için düzenlenen bu günde yanınızda olmak beni çok mutlu etti. Doğduğu günü, ilk dişlerini, emeklemesini, yürümesini kısacası tüm ilklerinizi görmek ve hep beraber olmak dileğiyle :)))

poh poh perisi dedi ki...

Didoşummm kendi kızımı kıskanmam inşallah :) Birlikte büyüycez, büyütücez di mi Didoşum :))))

elfeyp dedi ki...

Herşey harika görünüyor.
Bebeğinizle sağlıkla buluşmanız dileğiyle..

poh poh perisi dedi ki...

Elfcim çok teşekkür ederim :)