14 Ekim 2009 Çarşamba

Kızım için emzirme örtüsü diktim...


Kızım için kırmızı mı kırmızı, pamuklu mu pamuklu bir kumaştan emzirme örtüsü diktim. Aslında düz örtünün dikilecek neresi var diyeceksiniz ama dört bir yanını dikip, bir de boyuna geçirmek için gerekli parçayı hazırlayıp ucuna da cırt cırtını dikince dikmiş olmuyor muyum işte :) Örtü, çantasının içindeki yerini aldı, artan kumaştan kızıma elbise de dikicem tabi birazcıcık zaman gerekli bunun için...

Bu arada bu kumaşı Kadıköy'de bir kumaşçıdan aldım, çok çeşit ve benim anladığım kadarı ile gerçekten kaliteli kumaşları var bir de fiyatları çok uygun adını not almayı unutmuşum ama ilgilenen olursa tarif edebilirim :)
Bir de resimdeki koltuk kızımın odasına aldığımız emzirme koltuğu hem de sallanıyor :)

6 yorum:

hersheyler dedi ki...

canım ellerine sağlık
valla onda ne var deme köşeleri düzgün yapmak tam işkencedir çünkü bir de dikişler arkada açık olduğu için ne yapıyosun ne yapamıyosun gösterdiğinden bence hiiçte kolay diil insan uğraşıyor :)
çok rahat edicen bununla ama :)
bende kuzenime yapmıştım ince kot kumaşından kenarına da fosforlu çıt çıt basmıştım

poh poh perisi dedi ki...

ee senden olur aldıysam daha ne olsun:) dediğin doğru ama, çok özenerek diktim ben bunu temiz çalıştım :) hatırlıyorum ben senin yaptığını da showerında vermiştin hatta di mi :) benim çıt çıt basma şeysim yok oda olacak inşallah yavaş yavaş ama çok sevdim ben bu dikiş işini pek keyifli :)

NEFİSE dedi ki...

İnan bu çok işine yarayacak...tecrübe konuşuyor.Benimkiler kazık kadar oldu ama ha ha ha...Senin heyecanını görmek bana da nostalji yaptırıyor.. yaaaa şu zaman denen meret ne kadar çabuk geçiyor yahu..daha dün gibi herşey.. hay Allah...daldım gitti bak...Daha önceki yazında kediler var duvara yapıştırdığın eşin nerden almış ben Şark han'da başka desenlerini görmüştüm 3 liraya.. ama bu çok güzel cevap verirsen sevinirim.. öptüm seni..

ஐ : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : ஐ dedi ki...

Darısı başıma ellerine sağlık canım

pofiş dedi ki...

=)=)Yüce rabbim yavrunuzu size bağışlasın bir an önce keyifli keyiflii emzir bebişini=)hatta eminim...sen onu emzirirken ''iyki doğurmuşum seni yavrum benim ''filan dersin...sıcak sıcak nefes alır bide...savunmasız sana muhtaç küçücük elleriyle..süt kokan ağzıyla...ben çok severim bebişlerii=)=)doğsada sevsek=)

poh poh perisi dedi ki...

Nefise'cim yarar di mi hevesle yapıyorum alıyorm falan kullanırım inşallah hepsini. zaman çabuk geçiyor diyorsun şu 9 ay geçmek bilmedi bana:):) Kedicikleri kocam göztepede ucuzluk pazarı mı ne adı öyle bir yerden almış. SSK Göztepeyı Bostancı yönünde geçince hemen solda kalıyor burası.

Edicim amin diyorum en içten duygularımla hele bir de kızın olursa aman yarabbim ne şanslı olacak düşünemiyorum cennete doğdum der herhalde :)

pofişşş ağlatıcak mısın sen beni :) ah bir doğsa da mıncıklasak hep birlikte teyzişleriyle....