6 Ekim 2009 Salı

Kokoş ağaç...


Showerıma gelen arkadaşlarıma ufak bir anı olsun diye ciciannesinin sponsorluğunda minik, pembiş mi pembiş, kokoş mu kokoş, mis kokulu lavanta kesecikleri hazırlayıp; tüy ve inci tanesi ile süsledim. Bu kokoş şeyleri sunmak içinde gözüme evimizin en kıymetli, en sevdiğimiz tealightını kestirdim. Kendisini kociş paşabahçeden almıştı, yuvarlaklarında renkli camlardan mumluklar yer alıyor normalde ama tabi ben onları fırsattan istifade makinaya attığımdan siz en ham halini görüyorsunuz resimde. . . Ben bunu bir güzel aldım önüme, başladım beyaz tül ile kaplamaya, alt kısmına pembe tülden kocaman bir fiyonk yapıp, pembe organze kurdale ile tutturdum, mumlukların konulduğu yuvarlakları bebekli-emzikli tüllü süslerle azcık kamufle ettim en ortasına da bir inci dizisi doladım, sonra dallarına hazırladığım kesecikleri tutturdum ve ta taaaa adının ne olduğunu bilmediğim ama bakmanın bile beni çok mutlu ettiği bu kokoş hediye ağacım hazırdı.


Kızım için kendim bir şeyler yapınca çok çok ama çok mutlu oluyorum ben, eğer gidip dışardan alsam bu kadar mutluluk vermezdi bana bundan eminim... Onun için de bir tane saklıyorum büyüsün göstericem bakalım beğenecek mi? Yaklaşık 7-8 sene sonra sizinle paylaşırım :)

2 yorum:

EBRULİ dedi ki...

süper ,süperrr.bayıldımm.ben de yapmaya çalışiim,doğum yapmaya hazırlanan bir arkadaşım var da.sürpriz olsun :)ellerine sağlık.

poh poh perisi dedi ki...

Ebrulicim çok çok mutlu edersin onu ben sana söliim:) Buna doğum için şekerler de asılıyor öyle de kullanır hem...