13 Ekim 2009 Salı

Hedef mükemmel ağız sağlığı...


Ben fikri mühimim :)
Katıldığım anket neticesinde "hedef mükemmel ağız sağlığı" kampanyasına dahil edildim ve colgate ürünlerinin olduğu paket elime ulaştı. Colgate evimizde kullandığımız diş macunu markası olduğundan bu ürünleri keyifle deneyeceğim ki daha şimdiden ağız suyundan fazlası ile memnun kaldığımızı belirtmek isterim. Ayrıca fotoğrafta dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama pembiş bir çocuk diş macunu ve fırçası da çıktı paketten bu beni ekstra mutlu etti :)
Ürünlerin haricinde size Colgate'in sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında gerçekleşen Ağız Sağlığı Haftasından bahsetmek isterim. Colgate ve Türk Periodontoloji Derneği tarafından düzenlenen “Ağız Sağlığı Haftaları”, bu yıl 01-31 Ekim 2009 tarihleri arasında gerçekleşecek. “Hedef Mükemmel Ağız Sağlığı” sloganı ile yürütülecek Ağız Sağlığı Haftaları projesi süresince toplumun ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirilmesi ve koruyucu diş hekimliğinin yaygınlaştırılması amaçlanıyor.
Ağız Sağlığı Haftaları boyunca gönüllü diş hekimlerinden randevu alan herkes, dişlerini kontrol ettirecek, ağız ve diş sağlığı hakkında bilgiler edinecek, eski diş fırçasını getirenler yeni bir Colgate diş fırçasına ve diş macunu numunesine sahip olacak.
Detaylı bilgi ve gönüllü diş hekimlerinin listesine ulaşmak için lütfen http://www.agizsagligihaftalari.com/ adresini ziyaret edin ve bu güzel çalışmayı etrafınızdakilere duyurmayı ihmal etmeyin...

Hiç yorum yok: