30 Eylül 2009 Çarşamba

Kızımla mother&baby dergisindeyiz :)


Mother & Baby'nin düzenlediği Ayşe Öner seminerine katıldığımı bu yazımda duyurmuştum, o günden beri hevesle bu haberi sizinle paylaşmak istiyordum ama yayınlanmadan da herhangi bir aksiliğe karşı çenemi kapalı tuttum :) Seminerde bu çalışmaların faydaları ile ilgili ufak bir röportaj yaptılar benimle, bir de resimimizi çektiler dergide yayınlanmak üzere...

Didoşum bugün bu sayfayı benimle paylaştığında resmen heyecanım kursağımda kaldı... Birinci olarak böyle kafiyeli bir adım yok hatta adımın bununla alakası bile yok, kızıma anı olmasını istediğim bu yazıda böyle bir hata beni gerçekten üzdü ama napiim yapacak bir şey yok ne yazık ki :( Didoşum gerçek ismimi vermek istemediğimden böyle bir şey salladığımı düşünmüş :) Bu kadar kafiyeli ben bile sallayamazdım inanın yok yaaa bari karizmatik bir şey koysalardı :(

Bir de benim gibi fotojenik ( :) ) biri için bu resim çooook büyük bir ikinci hayal kırıklığı oldu, ama şu resmi görünce iyi ki saçlarımı kestirmişim dedim tekrar ve tekrar :)

Neyse bu da böyle bir anı olsun gene de güzel sayılır di mi yaaa moralimi bozdular benim :)
Prettycim uyardı ben de yaziiim;
Ben demişim ki :)
"Seminerleri derginizden duydum. Ayşe Öner'i derginizle tanıdım. Bundan önce bebeğime bakamazmışım, annem olmadan hiçbir işin altından kalkamazmışım gibi geliyordu. Şimdi o korkularım gitti. Her şeyi uygulamalı görünce cesaretim yerine geldi. Teşekkür ederim."

8 yorum:

"PRETTYCOOL" dedi ki...

ya göremiyorum,büyümüyor,neler demişsin okuyamıyorum,o zaman yorum da yapamıyorum:((

poh poh perisi dedi ki...

yazdımmmm şimdi:) ipek çiçek demişler bana prettycim yaaa dövelim mi bunları:(

beetlejuice dedi ki...

Aaa ortadaki sarı çiçek sensin di mi:) Büyümemesine ben de isyan ediyorum pretty gibi:)))

EBRULİ dedi ki...

aa ne güzel bir anı olmuşşş :) Bebişin doğup büyüdüğünde birlikte bu günleri anlatırsın :)

dağlar kızı dedi ki...

ipek çiçek fena diilmiş aslında:) pek kafiyeli hakkaten...

poh poh perisi dedi ki...

Bettlecııım nerden bildinn benim o :) Resme ve isme uyuz olduğumdan hiç kasmadım büyütmek için bu boyda hoş bir anı gibi görünüyor :))))

Ah evet ebrulicim o yüzden çok istedim zaten :)

Dağlar kızı ama sanki sahne ismi gibi diil mi sanki yaaa :)

HaNdE... dedi ki...

nesliiiii.....yani ipekkk :):)
bu ay bu dergi alınacak!! evde arşive koyulacak!!! Büyüyünce Naz'a ''senin arkadaşın lal var yaaaa...işte onun annesinin adı aslında ipek ''denilecek :):) Nesli diye herkesi kandırıyo denilecek :):)

poh poh perisi dedi ki...

ya hande yaaa bu neslihandan daha çok koydu sanırım :)