10 Eylül 2009 Perşembe

Kendi çapında bir DIY procesi...



Zincir kolye annemin 25 yaşında aldığını söylediği, benim çocukluğumdan hatırladığım bir parça... Ben küçücük bir kızken çok severdim bu zinciri, çok havalı gelirdi gözüme parlak parlak haliyle, sonra büyüdüm hemen hemen her gömleğimle bir kez takmaya yeltendim ama olmadı, nedense bana hiç yakışmadı bu zincir... Kaç kere annemle benim aramda gitti geldi, en son yaratıcı bloglarımızla gözüm gönlüm açılırken bu zinciri kurtarabileceğimi hissettim ve kendi çapımda bir DIY procesine giriştim. Olay çok basit oldu siyah bir kurdeleyi ki bunu da anneciğimden aldım, bir güzel geçirdim deliklerinden, sonra da ucuna bir fiyonk attım ve senelerce süren hasretim bitti doğum günümde bir güzel taktım dolaştım, kimsenin ilgisini çekmedi ama ben bol bol kocişkoma güzel di mii, oldu di miiii diye sorup hevesimi aldım :)
Güzel olmuş ama di miiiii :)
Not:Bu arada ben yabancı kelime kullanımına kendi çapımda tepkiliyim ama bu DIY kısaltmasını çok seviyorum, böyle cümle içinde kullanıp hevesimi almak istedim... Bunu da yazıp günah çıkartmış olayım :)

12 yorum:

beetlejuice dedi ki...

Güzel olmuş tabi:) İlgimi kolyenin altı çekti. Neyin üstünde duruyor kolye? Çok güzel görünüyor taşlar:)

Glam's World dedi ki...

evet çooook güzel olmuş, ellerine sağlık valla :)

poh poh perisi dedi ki...

Beetlecım çok teşekkürler, sanırım asıl DIY olayı o taşlarda :) O bizim sehpamız, kocam çizdi modelini, marangoza yaptırdı, sonra boyadıııı, cam işini halletti içindeki taşları da Kemer'den tatildeyken toplayıp üşenmedi İstanbul'a taşıdı ve bu sehpayı yaptı çok emeği var beğendiysen eğer çok mutlu olacaktır:)

Glam'cım çok teşekkür ederim çok mutlu oldum ben siz beğenince :)

beetlejuice dedi ki...

Poh poh perim, beğenmek ne kelime bayıldım! Taşlara karşı özel bir ilgim var, eğer zahmet olmazsa bir gün sehpanın fotoğrafını yayınlarsan çok mutlu olurum.

Elvan dedi ki...

Gerçekten güzel olmuş. Sehpada çok ilginç ve harika. Tam DIY postu olmuş bu:) hem kolye hem sehpa:)

poh poh perisi dedi ki...

beetlecım ne zahmeti zevkle çekerim yayınlarım hatta bunu muhtemelen kocam yapacaktır biraz önce senin yorumunu okumuş hemen aradı pek bir mutlu olmuş, şımardı sanırım :)

Elvan'cım çok teşekkür ederim gerçekten çok mutlu oldum ben ilk procem beğenilince...

mosquito dedi ki...

Çok şık olmuş.Altın rengi ile siyahın uyumunu severim.Ellerinize sağlık..

poh poh perisi dedi ki...

mosquito çok teşekkür ederim ama bu gümüş rengi olsun gene de ama di mi:):)

Leylak Dalı dedi ki...

Bu kolyenin aynısından benim de vardı inanır mısınız, görünce bir tuhaf oldum. Üniversitedeyken almış ve çok severek kullanmıştım. Ne oldu acaba, varlığını bile unutmuştum. Bu hali de güzel olmuş, güle güle kullanın.

poh poh perisi dedi ki...

Çok teşekkürler çok mutlu oldum beğenmenize, umarım bulursunuz bizimki kaç senedir yaşıyor :)

özge dedi ki...

süper olmuş,güle güle tak

poh poh perisi dedi ki...

özge çok teşekkür ederim çok mutlu oldum böyle beğenilince :)