16 Ağustos 2009 Pazar

Ne izledim...


Bütün bir kışı Lost, Heroes, Dexter, Prison Break, Fringe, Ghost Whisperer, Desperate Housewives, Gossip Girl (Bu yaşta utandım biraz yazarken :) ) izlemeye adayınca bir dünya izlemediğim film birikti... Bunları tabi yurtdışından taze taze takip ettiğimi bazılarının tüm sezonlarını birden izlediğimi de adanmışlığımı görün diye belirtmek isterim... O asosyallik döneminde sadece çok önemli olduğunu düşündüğümüz klasik ya da ödüllere konu olmuş filmleri izledik...


Neyse yazın gelmesiyle birlikte başladık geçmişi temizlemeye... Bu hafta en sonunda Shopaholic i izleyiverdim... Eğlenceli ve insanın alışveriş edesini getirmesinin ötesinde bir beklentim yoktu o yüzden gayet tatmin oldum :) Dün de kocişle birlikte The Hangover'ı izledik, komedi filmlerini hiç sevmem ama bunda baya baya güldük 10 Temmuzda vizyona girmiş sanırım denk gelirseniz aklınızda bulunsun :)


Bir yandan da bilmem kaçıncı kez Lord Of The Rings serisini izliyoruz. Sonra ben Harry Potterları izliycem bir de Bride Wars var listemde. Bu yaz eğlenceli geçecek...

6 yorum:

dağlar kızı dedi ki...

Selamlar,

Ben de Dexer hariç o dizilerin hepsini izliyorum. Dexer hamilelik psikolojinde çok zorlar beni doğrusu:)
Hangover'ı izlerken toplam 20 dakika ancak eğlenmişizdir. Bize hiç hitap etmedi. Biraz aceleye getirilmiş, zorlama sahnelerin çok olduğu bir film gibi geldi bana.
Son zamanlarda izlediğim en güzel film ise 2. Dünya Savaşı sırasında Norveç direnişini anlatan Max Manus idi. Şiddetle tavsiye ederim.

sevgiler...

e hali dedi ki...

Dexter gerçekten de hamilelik döneminde fazla gelebilir ama gördüğüm en sempatik katildir kendisi :) Şu hamilelik geçsin ben bir de house izlemeye başlıycam, şimdi çok fazla paranoyaklaşıp hastalık hastası olmak istemiyorum ki çok meyilli bir psikolojim var ne yazık ki bu konuda :) Bir de fringe izliyordum ben onu yeni ekledim çok çok başarılı lostun yapımcısının dizisi aklında bulunsun...

Max Manus'u hemen listemize ekliyorum 2.Dünya savaşı dönemi filmlere bayılırım çok isabetli bir tavsiye olmuş çok teşekkür ederim :)

Mia dedi ki...

Bride Wars'U şiddetle tavisye edebilirim çok şirin tam bir kız filmi :) Dexter bebişi korkutur.Bir süre sit-comlar ve romantik komediler izle derim :)

e hali dedi ki...

ay süpper ilk fırsatta izliicem onu, kocam da uyarıyor öyle sapık supuk diziler izleyip kızımın kafasını bulandırma diye :)

Yemekbahane dedi ki...

Shopacolic'e bayılmıştım.. Yine olsa yine seyrederim sanırım. Bu arada ben de ufaktan bir filmkoliğim :=)
Sevgiler
Müge

e hali dedi ki...

Hoşgeldin Müge bizim evin de son demleri ne izlesek kardır mantığıyla bir filmi çıkarıp diğerini koyuyoruz :) Anlaşamadığımızda birimiz tv'yi birimiz laptopu alıp devam ediyoruz komik oluyor :)