28 Ağustos 2009 Cuma

Ne götürsek ki...

Ev gezmesine giderken beni hep bir telaş alır. El boş gidilmez öyle alıştım ben. Sanki götürdüğüm şeyle onları ne kadar çok sevdiğimi, ne kadar çok değer verdiğimi gösteriyormuşum gibi gelir, saçma mı acaba neyse sorgulamam artık ben bunu :)

Neyse bu senenin maşallahı var, oruç tutmasakta önümüzdeki hafta için şimdiden 3 iftar davet ve organizasyonumuz var... Bu akşam ki arkadaşımın evinde olacağı için ne götürsem diye başladım düşünmeye. Klasiktir ama tatlı götürmeyi sevmiyorum çünkü menüde muhakkak tatlı oluyor, ee bir de kalabalık bir grup olunca zaten birileri tatlı getiriyor arada kaynayıp gidiyor ziyan oluyor.

Benim de aklıma iki farklı alternatif geldi. Meyva ya da browni çiçekleri...
Meyva çiçekler son zamanlarda malum popüler, çok şık duruyor bir tek hijyen konusunda içimi rahat ettirmiyor :) Bir arkadaşım kendi evde yapmıştı o da güzel olmuştu vaktim olsa evde yapmayı isterim aslında. Göze çok hitap ediyor bence hem de sağlıklı...



Browni'den yapılan çiçekleri ben yeni keşfettim, çok şık görünüyor ama çok çok lezzetli değil ama lezzetsiz de değil. Burda zaten lezzet aramıyoruz di mi şık olsun yeter:)
Bu çiçekleri araştırırken bir de konsepte uygun olarak kuru meyvalardan yapılan bu buket ile karşılaştım. Ramazan temalı çiçekte hoş bir iftar hediyesi olur bence. Ben pek kuru meyva sevmem ama genelde herkes sever di mi :)
Resimler boonyfood'dan...

8 yorum:

HaNdE... dedi ki...

ya varya hastayım sanaaaaaaaaaaaaaaa:):):)

e hali dedi ki...

ben de seni seviyorum ;)

Bahar ve kızısı Yağmur dedi ki...

bence hepsi çok güzel :)

e hali dedi ki...

çok teşekkürler :)

içimden geldiği gibi ~~~ dedi ki...

bende ilk gördüğümde çok şaşırmıştım.Acaba tadı nasıl merak ediyorum.

poh poh perisi dedi ki...

damaktan ziyade göze hitap ediyorlar ben brownili olanı mesela pek beğenmedim ama ilgi çekici oluyor :)

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

Bonnyfood un brownnilerini özel bır gunumuzde esımın ofısıne gondermelrını ıstemıstım.calıstıkları kargo sırketı berbat kendılerıde hıc ılgılı degıller.sonucta cıcekler ofıse aksama dek ulasmadılar kı bızım sehre sabah gelmıslerdı.bız aksam bı saatte kargo arabasını yollarda bulup paketımızı aldık ne suprız kaldı ne bısey! kutuyu actıgımızda da tepetaklaktı buket !!!!!!

poh poh perisi... dedi ki...

aqua gerçekten çok kötü olmuş bizim hep ofise gelir tabi hiç böyle bir şeyle karşılaşmadık :(