19 Ağustos 2009 Çarşamba

Alışverişcilik oynuyorum...


Günlerdir işi gücü bir kenara bıraktım alışverişveriş yapmaya çalışıyorum hem de zorla :) Sürekli internette alışveriş sitelerini geziyorum, iş çıkışı mağazalara atıyorum kendimi, bir yandan mobilya arayışları (sanırım karara çok fazla yaklaştık), mobilyanın ardından yok nevresimiydi ama her nevresim olmaz organik olsun illa, sonra odasının boyası kokmasın (filli boya bir tane çıkarmış kurşunsuzmuş onu araştır!!) eee perdesi, halısı derken rüyamda bile devam ediyorum bu koşturmacaya... Elimde listem ve not defterimle tabiii... Herşeyin en iyisini, en güzelini yapmak istiyorum bir şey almadan 10 kere dolanıyorum, en güzeli olsun içimde kalmasın pişman olmiim derken kafayı yiip hasta olucam sanırım :) Sanırım bu benim kendi alışverişim küçük meleğin pek umrunda olmayacak sanırım benim aldığım güzellikler o anlayana kadar modası da geçer zaten aa bak sevmedim şimdi ben bunu...


Neyse bilgi paylaşımında bulunmayım biraz alışveriş sürecinde beni en çok hayalkırıklığına uğratan e-bebek oldu ne mağazasını beğendim ne de fiyatlarını, kıyaslama yaptığımda en yüksek fiyat veren yer hep burası oldu.


Mesela ben Mothercare'de fiyatlar yüksek olur diye düşünürken bize en hesaplı orası geldi ki zaten ürünlerini çok çok beğenirim, hatta beğendiğim bebek arabasını bir dünya yerde sordum en uygunu buradaydı. Mobilya için bile mc'yi düşünüyoruz. En önemlisi ürünleri sağlık standartlarına uygun hem de sağlam e daha ne olsun...


Modoko'da ise neredeyse tek bir mağazayı gezmek yeterli çünkü hepsinde aynı modeller bir tek üstündeki süsler değişiyor ki onlarda yapıştırma :)


Daha yeni başladı araştırmalarım ama taç'da çok güzel nevresimler var hem de organik :)


Eee daha halısı var, perdesi var, boyası var bir de shower hazırlıkları var, var da var yani bu yazıların devamı gelecek;)

6 yorum:

* ஐ * : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : * ஐ * dedi ki...

Kolay gelsin şimdiden ve bol şans ayrıca maden gördün gelseydin be canım yanıma :)

e hali dedi ki...

çok teşekkürler... ben de böyle upuzun bir alışveriş listesi varken hiç yoktan caddede daha bir sürü karşılaşırız bence :):) O günde kocişle mothercare'e yetişmeye çalışıyorduk yanınızdan teğet geçtik bir daha ki sefere bir kahve içeriz artık ya da ben meyva suyu içiim daha iyi olur;)

gözde dedi ki...

Canım keyifli bir süreç ama kendini frenlemeye çalış. Çevremdeki tecrübeli annelerden duyduğum hep ilk seferde çok masraf yapmayın oldu. Hem çok çabuk büyüyorlar, hem de çok fazla hediye geliyor. Daha bizimki doğmadı, hediyeleri doldu taştı.

e hali dedi ki...

Gözde'cim çok doğru söylüyorsun tüm uyarılar bu yönde bu ilk çocuğun hevesi başka oluyor herhalde en az masrafla atlatıcaz inşallah :)

Esra Günüşen Ertuğrul dedi ki...

merhaba,
en güzel şey sanırım, bebek alışverişidir.
Benim hamile kursum olduğundan dolayı katılan anne ve baba adaylarının fiyatlarının çok uygun olduğunu ısrarla söyledikjleri,İrem bebe'den bahsetmek istedim. ben de geçen hafta uğradım. chico mama sandelyesini dışarıda 290 tl sormuştuk. oradan 200 tl aldım. bence bir bakın..internette bakabilirsiniz. eminönü,bostancı,pendik... 8 şubesi var..
ayrıca mothercare bodyler gerçekten yıkandsıktan sonra bile yumuşak..

size kolay gelsin.
sevgiler

e hali dedi ki...

İrem bebe'yi Eminönü seferimizde keşfetmiştim fiyatları gerçekten çok uygun Eminönü şubesi internetten de uygun, çok teşekkürler paylaştığınız için...