1 Haziran 2009 Pazartesi

Hamile modam :)

Sonunda gönlüme sinerek yaptım yaz alışverişimi. Tabi bu ufak bir başlangıç ama ben sonunda ne istediğimi buldum, standart hamile mağazalarına bakmak yerine hamileliğin ardından da giyebileceğim tarzda şeyleri tercih etmeye çalışıyorum... Bakalım beğenecek misiniz:)




Senelerce Ortaköy'de yaşadım ama ordan kıyafet almak pek mümkün olmamıştı ama bu h&m mama etiketli kırmızı güzelliği tezgahta buldum :)

İşte uzun zamandır arayıp bulamadığım elbise :) Göğüs kısmı oturur geri kalan kısmı tiril tiril iner aşağı ve de upuzuuun... Bu da Ortaköy tezgahlarından ve ben gerçekten geçen seneden beri böyle bir modelin, renklerin hayalini kurdum hep en çok da bu elbise ile mutlu oldum :)


Bu elbisenin de kırmızısını alacaktım ama büyük geldi :) Evet evet ben bir kırmızı hastasıyım her şey kırmızı olabilir hiç bıkmam :) Bunu giydiğimde Almanya'nın dağında bayırında yaşayan yerli halkına benziyorum, Polonya'da olabilir karpuz kollu olması sanırım bunun sebebi :) Bu da Ortaköy sahilinde açılan bir dükkandan kırmızısı da vardı ama bedeni yoktu :)


Bu elbiseyi Mudo'dan aldım, farkındaysanız elbiselerin bir tek renkleri ve eteklerinin boyları değişiyor hepsi aynı mantıkta karın kısmı 5 kişinin girebileceği büyüklükte esniyor :) Aslında hiç benim rengim değil ama üstüme göre kıyafet bulamayacağıma dair kapıldığım umutsuzluktan dolayı üstüme olunca hiç düşünmeden aldım...


Topuklu ayakkabı tutkunu olan benim için gerçekten zor olan ayakkabı alışverişimin sonuçları da aşağıdaki şekildedir, arz ederim...



Bu ayakkabıları İnci'den %50 indirimle aldım :) Yaz başlangıcı için karlı bir alışverişti, pek moda olan gladyatör sandaletlerini de andırıyor ya da ben kendimi böyle avutuyorum :)




Bu babeti de Charles&Keith'den ayın yarısı etiketin yarısı fırsatı ile aldım... Aslında bu marka için çok ön yargılıyım bu babetleri de altı parçalanan ayakkabım için verdikleri değiştirme kartı ile aldım, boşa gitmesin diye yani ama şimdilik memnunum:)
Hamilelik serüvenimin gündelik kısmını bunlarla idare ederim diye düşünüyorum. Sağolsun canım Hande'cim (hani birlikte kurabiyeler yaptığımız) bir kot ve iki kumaş pantolon verdi ama selvi boylu olduğumdan boyları azcık problemli kotta sorun diil zaten paçaları kıvırıyorum da kumaşlarda böyle bir şansım yok sanırım :):):) Bu alışveriş macerasının ikinci bölümünü iş kıyafetlerine ayıracağım...

Bu arada akip ettiğim bir sürüüüü blog var büyük bir kısmı da modayla alakalı gerçekten ama gerçekten çok takdir ettim ne zormuş kıyafet resmi çekmek bir de yazıya dökmek :) İyi bir tecrübe oldu benim için bir daha dener miyim acaba?? Bu yönde hayatıma iyi bir okuyucu olarak devam edebilirim sanırım :)

4 yorum:

ELÇİN dedi ki...

merhaba...

sizin bloğunuzu sevgili serminin ve yakışıklı kuzum çınarın bloğu sayesinde gördüm...
iyikide görmüşüm :)

öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz.sağlıkla huzurla gelsin inşallah
mide bulantılarınız içinde limonata iyi geliyor.eğer midenizde sorun yoksa suyun içine biraz limon suyu sıkıp içebilirsiniz.bulantılara iyi geliyor.

ayrıca kıyafetler çok şık:)

ayrıca size ve bebeğinize uygun cici ve rengarenk bloğ şablonlarının olduğu bir site var.linki bu

http://bloggericinsablonlar.blogspot.com/

umarım her şey gönlünüze göre olur.

sevgiler :)

e hali dedi ki...

Elçin merhaba, hoşgeldin iyi ki geldin:)
Limonata çok sevmeme rağmen içemiyorum yaaa hala hiç kilo alamadım biraz korkuyorum ama doktorum da korkacak bir şey yok diyor...

Kıyafetleri beğenmene çok sevindim bu morale ihtiyacım vardı ve hemen verdiğin linki inceleyeceğim çok teşekkürler. Gene bekleriz :)

pofiş dedi ki...

çok zman geçmiş ama...söylemeden geçemeyceğim..bu sandaletleri bende denemiştim...indrimde değildi biraz bekleyim demiştim...bitmiş:):)sende görünce sevindim cici anne:):)

poh poh perisi dedi ki...

pofişşş ben nerdeyse bütün yaz giydim onları çok rahattı ve hala sağlam :) optimumdan almıştım ben onları orda her daim indirim var baksana haziranda %50 indirimle almışım ne şans...